Sunday, June 15, 2014

Life as it is

Assalamualaikum,

Long hiatus? I have been away due to heavy schedules which consumed most of time. Plus, hp pun hilang. dah lebih 3minggu. So no smart phone in a mean while. Jadi terbatas betul communication yang free free nih. 


Hahahaha. So, Master is over. Working for phd after this. Wish me all the best cause i can feel the heat. :)


Hope boleh selalu update lagi. I miss watching Dashs' videos on IG. ade rezeki dapat sambung tgok gelagat budak smart tuh. :)


More updates, skrg dah masuk second trimester. kejap sangat la masa berlalu. And skrg perut slalu rasa macam tegang. i dont know why tpi next month akan buat 3d scan on the baby. mane tau ade rezeki dpt tgok gender. Lagi dua bulan x sbr nak start beli barang baby. So akan survey expo la sebab ramai kata expo lagi murah. Oh Pa&Ma pun dh start beli. LOL. dah masuk kategori lain dh skrg ni, xde lagi In Trend, Remaja etc. okay, thats all for now.


Happy Monday people.


Little boy who keeps me joy each time i watch his video. a very smart kid i should say. Dashiel Sayre

1 comment:

Cik Puan Eka said...

kita plak beruntung sebab ada adik yang dah bersalin. So dia banyak bagi tips. Majalah PA & ma pun banyak dia bagi kita. tapi since preggy dah start beli majalah tu. Hehehe